RPG World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Amurg Violet

2 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 15 din 16]

351Amurg Violet - Pagina 15 Empty Re: Amurg Violet Mar Oct 22, 2013 10:46 pm

Nyko;x

Nyko;x
Admin
Admin

Intr-un final am adormit slava cerului insa nu pentru mult timp, ca prin vis am auzit plansetul Tarei si am vrut sa ma ridic, insa jur ochii mei parca erau picati cu plumb. Cand intr-un sfarsit am reusit Tay m-a asigurat ca are el grija de ea asa ca mi-am lasat coprul sa se prabuseasca la loc pe pat si mi-am inchis ochii maganindu-mi abdomenul. 
O sa fii bine micuto, stiu ca esti o fetita, simt asta si nu o sa las pe nimeni si nimic sa te raneasca, promit. 
Mi-am spus inainte sa adorm cu perna in brate, mirosul lui Tay fiind atat de puternic si de imbietor, nu am crezut niciodata ca viata ma va evolua atat de mult. Niciodata nu am crezut ca ma voi indragostii de un inger, si de nu orice inger, de fiul diavolului, ei bine si niciodata nu am crezut ca vom avea o fetita atat de frumoasa si inca una pe drum, totul pare ca un vis pentru mine, un vis din care nu mai vreau sa ma trezesc.

352Amurg Violet - Pagina 15 Empty Re: Amurg Violet Mar Oct 22, 2013 10:57 pm

Ioana

Ioana
Admin
Admin

Am continuat sa o legan pe Tara pana a parut ca a adormit linistita. Am lasat-o in patuul ei si m-am asezat langa Lissa luand-o in brate din spte mangaindu-i usor burtica. Am sarutat-o bland pe gat si am adormit si eu. 
Era un somn asa adanc,nu-mi venea sa cred ca pot dormii asa adanc. Zorii zilei au venit repede si m-am ridicat primu, am sarutat-o pe obraji pe Lissa ce dormea inca linistita si am luat-o pe Tara la bucatarie cu mine,unde mama si tata se pare ca deja pregatisera micu dejul al fetitei si ceva pentru noi. -Neata, am zis bland si acestia au zambit dupa care mama a luato pe Tara , a asezat-o in scaunul ei special si a inceput sa ii dea sa mance. 
Eu cu tata ne-am asezat la Tv in sufragerie si beam o cafea linistiti cand, m-am simtit fulgerat de un sentiment urat de pericol. M-am ridicat repede si in bucatarie mama era cu Tara, bine se jucau. 
-Lissa...am soptit si am urcat in fuga scarile in camera ei. Acolo in pat ea inca dormea...si auzind usa a deschis putin ochii si a mormait un "neata" somnoroasa. 
Atunci cine? de ce simteam asta? mi se dau simturile peste cap sau ce mama dracu' se intampla cu mine?

353Amurg Violet - Pagina 15 Empty Re: Amurg Violet Mar Oct 22, 2013 11:17 pm

Nyko;x

Nyko;x
Admin
Admin

Am stiut ca somnul meu este pe sfarsite cand am inceput sa ma tot invart prin patul acum rece si gol, incercand sa imi gasesc un loc anume in care sa mai atipesc cateva minute, dar fara rost, parca totul universul este impotriva. 
Apoi am auzit usa de la dormitor data de perete si l-am vazut pe Tay cum intra in camera,i-am zis buna dimineata si apoi m-am ridicat usor in sezut si am privit dezorientata in jur. M-am uitat spre patutul Tarei si am vazut ca nu e, m-am panicat si m-am ridicat repede de pe pat. 
-Tay unde e Tara? 
Stiu ca nu trebuie sa ma panichez asa pentru ca cel mai probabil este jos in camera de zi sau ceva, dar nu pot sa nu ma panichez cand am trecut prin atatea, cand a fost rapita si cand am trait cateva zile stiind ca poate nu mai este in viata. 
M-am dus repede spre Tay si l-am luat in brate fara sa imi pese de nimic, nu stiu de unde naiba fin atacurile astea de panica, eu nu eram asa inainte si asta ma sperie.

354Amurg Violet - Pagina 15 Empty Re: Amurg Violet Mier Oct 23, 2013 12:05 am

Ioana

Ioana
Admin
Admin

Am zambit scurt si iam zis bland.
-E la bucatarie ii da de mancare mama. Am zis luand-o in brate si linistind-o. Dar tot simteam acel lucru ce nu ma lasa in pace. Acel sentiment ciudat de pericol, furie, ma cuprindea o furie la fiecare secunda se intensifica. 
Am mascat cu un zambet bland sa nu o ingrijorez pe Lissa si am coborat impreuna la bucatarie unde mama se juca si o legana pe Tara.
Lissa s-a dus la Tara, intre timp m-am asezat la tv si tata se apropie de mine soptindu-mi. "De ce esti furios?" era tipic sa isi dea seama doar era demon. 
-Nu sunt.. am zis incet si in acelasi timp strangeam cana de cafea in mana. Haide Taylor calmeaza-te.

355Amurg Violet - Pagina 15 Empty Re: Amurg Violet Joi Oct 24, 2013 12:48 am

Nyko;x

Nyko;x
Admin
Admin

Fericita ca Tara nu a patit nimic m-am dus la bucatarie acolo unde era cu Amelia si am luat-o in bratele mele ridicand-o deasupra capului. Nu pot sa cred ce mare s-a facut, si nu au trecut decat doi ani, dar este de asteptat sa creasca asa repede din moment ce este jumatate vampir. Zambesc si ii sarut fruntea apoi cand o las pe scaunelul ei special de mancare observ ca ochii ei incep sa se inrosesc... Ce naiba?! De cand pana cand micuta mea are ochi rosii? 
Imi trec mana prin par frustrata si brusc ma sprijin de blatul de la bucatarie ca sa imi recapat echilibrul pentru ca pot sa jur ca am avut o senzatie brusca de ameteala care m-a dat peste cap total. 
Ce naiba se intampla si de ce mama naibii nu suntem lasati in pace odata pentru totdeauna? Chiar trebuie sa trecem mereu prin porcarii ca sa fim fericiti? 
Ma las pe scaun si Amelia ma intreaba daca ma simt bine, aprob si imi las capul sa cada in maini, este clar ca viata mea nu va mai fi niciodata ca inainte si nici nu vreau asta, doar ca uneori parea atat de usor cand eram vampir. 
-La dracu, nu credeam ca totul se va complica atat de mult. 
Mi-am soptit si mi-am lasat capul sa cada in maini.

356Amurg Violet - Pagina 15 Empty Re: Amurg Violet Joi Oct 24, 2013 12:57 am

Ioana

Ioana
Admin
Admin

Am oftat frustrat de situatie si mai ales ca nervii mei inainte de otel acum zici ca stateau sa se rupa in orice secunda. Tata ma tot supraveghez cu privirea agera invartindu-se prin camera.
-Da ai nemuri la facrica de sticla? ma lasi sa ma uit la tv? intreb nervos pe tata ce se protapise in fata televizorului din sufragerie. Nici nu stiu de cand devenisem asa nervos si irascibbil dar nu era bine. Brusc o aud pe Amelia ca ma striga tare. Ma ridic repede si ma duc in bucatarie vazand-o pe Lissa stand pe scaun,respirand greu si privindu-ma putin in gol. Ma apropii si o scutur putin aceasta trezisndu-se la realitate.
-Te simti bine iubito? o intreb scurt. Insa Amelia imi face semn scurt sa ma uit la Tara.
Cand o privesc ochii ii erau rosii, ca azinoapte cand o vazusem. Pana acu isi folosise puterile de inger, ei bine acu avea sa le exceleze pe cealalate.
-Ei bine oameni buni..avem probleme..am soptit oftand lung cu un suierat si ciufulindu-mi parul de la ceafa.

357Amurg Violet - Pagina 15 Empty Re: Amurg Violet Joi Oct 24, 2013 1:24 am

Nyko;x

Nyko;x
Admin
Admin

L-am privit cateva secunde tacuta pe Tay apoi m-am ridicat usor si mi-am pus mana pe umarul lui, il vad atat de incordat practic gata sa sara la gatul oricarui l-ar enerva inmai putin de cateva secunde si asta nu imi place, pentru ca el niciodata nua reactionat asa, este ca si cum o forta din exterior vine si preseaza asupra lui, si asta ma scoate pe mine si pe simturile mele de vrajitoare din pepeni, pentru ca pot sa vad ca cineva se joca cu sentimentele lui si ale fetitei noastre iar asta nu se face. 
-Cineva din exterior se joaca cu sentimentele voastre, Tay incearca sa te calmezi. 
I-am spus bland, dar nu stiu daca a avut vreun efect pentru ca am simtit cum se incordeaza si mai tare si cum isi inclesteaza pumnii, ei bine asta e ceva nou. 
Stai numai sa il prind pe el sau pe cea care incearca sa ne faca rau si e vai de mama ei, insarcinata sau nu! 
Am simtit brusc cum natura mea veche revine si cum ochii mi se inrosesc, gatul incepe sa imi arda si dorinta aceea de sange nestapanita revine, nu asta peste cadavrul meu. Ma indepartez repede de Tay si ma asez la loc pe scaun. Bine Lissa, trebuie sa iti stapanesti instinctele, natura asta nu te mai domina si in plus poti face rau bebelusului.

358Amurg Violet - Pagina 15 Empty Re: Amurg Violet Joi Oct 24, 2013 1:32 am

Ioana

Ioana
Admin
Admin

Am incercat cu toata puterea sa raman calm la cuvintele Lissei. Nu ias face rau ei sau oricui din familie sub nici o forma. Dar cel ce se juca cu nervii mei avea sa plateasca. Albert vine langa mine si ma priveste in ochi incercand sa ghiceasca urmatoarea mea miscare. Proasta miscare. Necontrolat lam prins de gat fara sa se astepte si lam aruncat in peretele livingului. Am respirat puternic si mi-am scuturat capul. Albert dispare de la impact si apre langa mine imobilizandu-mi mainile.
-Amelia, fa vraja scutului pe el cat il pot tine. Am auzit glasul lui si am incercat sa ma smucesc insa pt un rege al iadului pusese presiune pe forta mea destul de bine. Amelia se apropie si sopteste angeleste niste cuvinte dupa care un lant de aur apare legandu-ma de maini,picioare si abdomen.
-Ce dracu... lasati-ma in pace....am zis furios incercand sa le rup. Da nu puteam inca, vraja era angeleassca pura, eu eram jumate inger.
Amelia se apropie si imi pune mana pe fata.
-fiule... aduti aminte cine esti.....
Nici cuvintele ei nu contau...eram prea salbaticit.
-Lasati-ma in pace! am zis grav furios. Nu ma mai controlam si asta nu era bine.

359Amurg Violet - Pagina 15 Empty Re: Amurg Violet Joi Oct 24, 2013 1:42 am

Nyko;x

Nyko;x
Admin
Admin

Am reusit intr-un final sa ma controlez, pentru ca nu mi-a fost prea greu nici cand eram vampir si ma hraneam doar cu sange de animal, asa ca cine a incercat sa se joace cu mine nu i-a prea iesit pentru ca am un control de fier, un lucru pe care nu l-a stiut. 
Dar se pare ca pe Tay la atins cum trebue si asta nu imi place, il vad cum se agita si se zvarcoeleste incercand sa scape din lanturile puse de Amelia. 
Ma indrept spre el si fara sa astept o secunda in plus il plesnesc, dar bine de tot cat sa o simta pana in strafundul sufletului. 
-Calmeaza-te dracului! Tu nu esti asa, nu lasa pe nimeni sa te controleze, nu il lasa sa te distruga, tu esti cu mult mai bun ca cel sau cea care incearca sa faca asta! Asa ca fi dracului barbat si calmeaza-te, chiar vrei sa incep sa rad de tine pentru ca eu am reusit si tu nu! Revino-ti pentru numele lui Dumnezeu ca nu suntem aici sa ne jucam de-a cine se supara primul! 
L-am privit serioasa si am asteptat sa vad ce face, sa vad daca se calmeaza sau daca devine si mai furios decat este.

360Amurg Violet - Pagina 15 Empty Re: Amurg Violet Joi Oct 24, 2013 1:49 am

Ioana

Ioana
Admin
Admin

Cred ca glumea. Poate ea rezista dar eu nu, nu aveam chiar totul ca ea. Mam potolit putin si am zis scurt.
-Ori imi dati drumu... ori ma dezleg eu.. am soptit grav si incet. Insa ma priveau toti la fel de rece ca inainte. Am inchis ochii cateva secunde si mi-am indus singur o stare de lesin pt autoapararea mea si a celorlalti. In timp ce ei stiau ca imi indusesem singur lesin eu cautam o solutie ssa vad cine se joaca cu nervii mei.
-Iubire, ce imi place cand esti furios, ai niste muschi minunati...
Am privit bine persoana din capu meu si persoana era.. Lissa? era imposibil. Ea nu ar face asta, si puteam simti diferenta de aure putin observabila.
-Cine dracu esti? am intrebat sec privind-o pe asa numita Lissa din capul meu.
-Is sotia ta iubitule si imi place cand te enervezi, albert o merita.
Nu mai intelegeam nimic dar trebuia sa scap de intrusul ala.
-Arata-ti fata adevarata,nu ma poti prostii cu imaginea Lissei. Aceasta rase si spune in ecou incet...
-Ai dreptate, nu sunt Lissa,insa o sa fiu ea...pe altadata iubire.

Am deschis ochii si am privit in jur. Lissa statea langa mine si eram inca bine legat.
-Bine..dati-mi drumu, vorbesc serios mi-am revenit...am zis bland si am ramas comod pe canapea.

361Amurg Violet - Pagina 15 Empty Re: Amurg Violet Joi Oct 24, 2013 1:56 am

Nyko;x

Nyko;x
Admin
Admin

L-am privit cateva secunde atenta ca sa fiu sigura ca si-a revenit apoi i-am facut semn ameliei sa desfaca vraja, eu nu pot sa fac asta, pentru ca practic altfel de magie, Amelia e inger iar eu sunt ei bine, nici eu nu mai stiu ce sunt in ultima vreme. 
Ma asez langa el si ii cuprind umerii cu mainile mele micute lasandu-mi capul sub barbia lui. Mi-am inchis ochii si muscat buzele. 
-Orice ar fi, sa stii ca suntem o familie, si o sa fiu mereu alaturi de tine, indiferent ca o sa fii un demon insetat de sange, sau un inger asa pur cum esti tu acum. 
I-am zambit si am lasat un mic sarut in scobitura gatului lui, apoi mi-am inchis ochii savurand pozitia comoda in care stau. 
Nu se mai aude nimic in camera decat respiratiile noastre, o liniste comoda pe care cu toii am asteptat-o de mult timp. 
Si sper ca toate lucrurile sa revina la normal, pentru ca imi este dor de acele vremuri in care stateam cu Tay la povesti, sau in care leneveam toata ziua in pat si faceam maraton de filme, imi este dor sa fim fericiti si fara stresul zilnic ca cineva ne poate face rau.

362Amurg Violet - Pagina 15 Empty Re: Amurg Violet Joi Oct 24, 2013 2:03 am

Ioana

Ioana
Admin
Admin

Am zambit si am imbratisato sarutando pe frunte. Si totusi, cine sa fi fost misterioasa tipa ce se daduse drept Lissa. Nu aveam de gand sa-mi bat capul. Imi era dor de momentele frumoase cu Lissa cand mancam continuu orice porcarie de la magazin, ne bateam cu pernele, maraton de filme si iubire interzisa in patul nostru. Da era derutant.
-Amelia, Albert, pot sa va rog sa stati 24 de ore cu Tara? Acestia din priviri ma intreaba de ce.
-Nu va uitati asa, am nevoie de 24 de ore, sa fim liberi pt noi doi. Sunt momente ce vreau sa le retrai9esc cu sotia mea,momente frumoase.
-Sigur scumpule,orice pt tine, avem noi grija de nepotica noastra. Mergeti si faceti ce vreti.
M-am ridicat de pe canapea si am zambit Lissei.
-Hai la o plimbare pe plaja iubita mea, un zbor intre nori, o cafea in pahar de carton, o bataie cu perne si...cine stie mai ce..am zis zambind si chicotind jucaus. Asta imi doream, putin timp pt noi.

363Amurg Violet - Pagina 15 Empty Re: Amurg Violet Joi Oct 24, 2013 4:28 pm

Nyko;x

Nyko;x
Admin
Admin

Am simtit cum inima imi tresalta la ideea ca insfarsit eu si Tay putem avea o zi doar noi doi, exact asa cum eram inainte ca lucrurile sa complice. Ma ridic si eu de pe canapea si imi incolacesc degetele cu ale lui. 
Iesim din casa si ne indreptam direct spre plaja. Se simte ca si cum nu as mai fi fost pe plaja de secole, soarele aproape apune si parca este la nivelul marii, se intrepatrund atat de frumos incat nu imi vine sa cred la ce priveliste mirifica iau parte, nispul este cald si imi gadila degetele, iar faptul ca sunt aici cu persoana pe care o iubesc cel mai mult pe lumea asta, face ca totul sa fie perfect. Face ca totul sa fie ca o fila din povestile cu printi si printese pe care mama obisnuia sa mi le citeasca noaptea inainte de culcare. 
-Este asa frumos aici, si este atat de bine sa fim insfarsit doar noi doi. 
Ii strang mai tare mana si imi ridic capul ca sa il pot privii in ochii aceia care m-au facut sa ma pierd in ei inca de la inceput... 

364Amurg Violet - Pagina 15 Empty Re: Amurg Violet Joi Oct 24, 2013 4:33 pm

Ioana

Ioana
Admin
Admin

Am zambit multumit de reactia ei si am respirat usurat. Ma simteam insfarsit bine, implinit. Stiam ca momentele astea is putine, nu prea mai aveam timp de noi de la un timp,insa trebuia cu toate eforturile sa fim macar cateva ore si pentru noi. Am imbratisat-o privind soarele ce apune mirific pe cerul albastru si briza marii ce aducea un miros sarat dar placut imi mangaia narile aducandu-mi aminte de ziua in care am cunoscut-o. Ziua in care am zis primul "buna" si primu moment cand am privit-o in ochi. Da amintiri frumoase ce alaturi de ea le pot retrai zilnic.
-Da iubito,este minunat. Vrei sa facem o plimbare sus? sa vedem iar privelistea cu care te-am cucerit? am intrebat zambindu-i strengareste si dulce, punand un sarut pe fruntea ei calduta si dandu-i o suvita de par dupa ureche.

365Amurg Violet - Pagina 15 Empty Re: Amurg Violet Joi Oct 24, 2013 5:05 pm

Nyko;x

Nyko;x
Admin
Admin

-Ah daa? Si asa cuceresti tu toate fetele nu?! 
Am intrebat facand referire la o alta data in care m-a dus acolo sus si i-am spus exact aceeasi fraza, ce vremuri au fost acealea, cand eram amandoi multi prea oribi ca sa vedem iubirea care incepe sa ne lege si preferam sa ne comportam ca niste prieteni cand defapt noi voiam mult mai mult. Zambesc si vad cum soarele apune si lasa impresia ca se scufunda in marea adanca si plina de mistere. Valurile se izbesc furioase de tarm si de diguri iar cerul ia acum o culoare rosiatica. 
-Da mi-ar placea sa ma duci acolo sus, cu tot ce s-a intamplat..nu am mai reusit sa mergem pe acolo. 
Ii zambesc cu toata gura si ma agat de gatul lui unindu-mi buzele cu ale lui intr-un sarut sucrt dar plin de intensitate. 
-Acum hai ce mai astepti!? Vreau acolo suuus!

366Amurg Violet - Pagina 15 Empty Re: Amurg Violet Joi Oct 24, 2013 7:17 pm

Ioana

Ioana
Admin
Admin

Am zambit fericit si am luat-o pe bratele mele in pozitia miresii, aceasta tinandu-se bine de gatul meu. Mi-am desfacut aripile albe si am batut usor din ele ridicandu-ne de la sol cu viteza oprindu-ma deasupra norilor pufosi ca niste perne moi in bataia soarelui. Am ramas acolo auzindu-se doar falfaitul aripilor mele mari. Ii simteam puternic mirosul ananat de adierea puternica de aici de sus.
Am privit-o si am sarutat-o in timp ce cotinuam sa zbot incet intr-o directie fara tina, admirand fascinati amandoi acea priveliste minunata.
-imi era dot de asta,si uitasem cum e sa zbori, si sa zbir cu tine in brate, am zis zambind dulce si calm si iam plasat un sarut pe frunte, dupa care ea se intinse si imi fura timida un sarut de pe buze.
-Ce timida esti scumpete, ii zic chicotind cat ea facea pe matza sfioasa. Dar stiam ei ce ii poate ei capul in alta parte.

367Amurg Violet - Pagina 15 Empty Re: Amurg Violet Vin Oct 25, 2013 11:12 pm

Nyko;x

Nyko;x
Admin
Admin

-Hmm nu cred ca vrei sa fiu altcumva acum cand suntem sus, cine stie poate ma scapi din brate, si acum nu mai sunt un vampir pur ca sa nu patesc nimic. 
Ma prind mai tare de gatul lui si depun un mic sarut in scobitura gatului lui si chicotesc. 
-Acum ce ar fi sa admiram privelistea asta atat de mirifica, imi aduce aminte de zielele noastre din trecut in care ne purtamca niste adolescenti. 
Privesc soarele cum este inlocuit de luna, noaptea a pus stapanire peste tinuturile noastre si gandul ca peste cateva ore ar trebui sa fiu inapoi acasa stresata despre ce s-ar putea intampla ma infioara. 
Imi ridic capul si il privesc in ochi pe Taylor, stiu ca poate sa observe starea mea de panicare dar ma bucur ca nu spune inca nimic, ca ma lasa pe mine sa vorbesc. 
-O sa fie totul bine nu-i asa...? 

368Amurg Violet - Pagina 15 Empty Re: Amurg Violet Vin Oct 25, 2013 11:17 pm

Ioana

Ioana
Admin
Admin

Am zambit gingar realizand ce poarta in pantecel si iam furat un sarut dulce in adierea puternica a vantului.
-Da iubito, totul va fi mereu bine cat eu sunt langa tine. Am zis calm si am luat viteza in jos catre sol oprindu-ma deasupra mari la doar cateva centimentri. Iam lasat usor picioarele sa cada in apa tinand-o in aer si aceasta chicoti usor. Am ridicato si am aduso pe plaja,disparandu-mi aripile. 
-Obosesc de o vreme se pare,imbatranesc, am zis incepand sa rad.
-Ce zici de un suc natural de fructe pentru tine si o pizza uriasa la pizzeria de la colt? am intrebat copilareste,facand ochii ca de copil mic si neajutorat dorind sa obtina ceva de la mami.

369Amurg Violet - Pagina 15 Empty Re: Amurg Violet Sam Oct 26, 2013 12:13 am

Nyko;x

Nyko;x
Admin
Admin

Ochii au inceput sa imi straluceasca la gandul ca mergem sa mancam o pizza, si parca brusc poftele au inceput sa revina. 
-Daa! Am sarit in sus exact ca un copil mic si l-am apucat de mana pe Tay tarandu-l tot drumul care in mod normal ar fi trebuit sa ne ia cincispe minute, ei bine noua ne-a luat cam cinci. Cand am ajuns in pizzerie Tay abia mai respira si eu am inceput sa sar exact ca un copil mic la o jucarie noua. Ne asezam la o masa si cat de curand apare si chelnerita noastra, o vad cum e toata cu ochii pe Tay al meu si imi ridic sprancenele spre ea curioasa, e chiar nu vede verigheta aia stralucitoare de pe degetul lui?! Cred ca ar trebui sa ii recomand un oftalmolog, sau ma pot oferi sa o vindec eu daca nu inceteaza sa se holbeze la sotul meu. 
-Uhmm cu ce pot sa va servesc? 
Spune cu o voce care vrea sa para seducatoare se apleaca in fata punandu-si la bataie pieptul siliconat. Pufnesc si ma las pe sacaun zambitoare privind spectacolul.

370Amurg Violet - Pagina 15 Empty Re: Amurg Violet Sam Oct 26, 2013 12:26 am

Ioana

Ioana
Admin
Admin

Nici macar nu am observat chelnerita fiind atent la Lissa. Numa ce iam auzit vocea aia pitigaiata si am intrs privrea spre ea, cumva scarbit.
-Pai.. doua sucuri de portocale mari si naturale si doua pizza cu de toate, am zis scurt si fara alte cuvinte am intors iar privirea la sotia mea fara sa ii dau atentie. 
-Altceva nu mai doriti? Am pufnit usor deranjat si am raspuns direct.
-Domnisoara,daca mai vreau ceva te strig, sau ti lene sa faci doua drumuri? pt ce iti iei salariu? intreb eu cumva deja deranjat de faptul ca statea prea aplecata pe masa mea, ce in mod cert nu era o pozitie de chelnerita. Acesta pufni usor un sunet din gat deranjata de replica mea si pleca sa ne preadea comanda. 
Am intors privirea la Lissa si am zambit luand-o de mana si mangaindu-i incet verigheta ce venea asa elegant pe degetele ei fine.

371Amurg Violet - Pagina 15 Empty Re: Amurg Violet Sam Oct 26, 2013 12:33 am

Nyko;x

Nyko;x
Admin
Admin

Am incercat sa imi abtin rasul si de cele mai multe ori am reusit doar sa tusesc ca sa maschez, tipa aia mai mult ca sigur nu stie cum sa isi mascheze interesul fata de un barbat. Si sa nu mai vorbim ca acest barbat este casatorit are un copil si inca unul pe drum, asa ca Doamne iarta-ma, fata asta nu gandeste? 
Imi strang mai tare mana peste a lui si imi inlantuiesc degetele cu ale lui zambind, in seara asta ma simt insfarsit fericita dupa atat de mult timp, ma simt implinita si simt de parca nimic nu ma poate dobora acum. 
-Te iubesc. 
Am soptit emotionata si am privit verighetele noastre care palpaiau usor in lumina difuza a localului, chelnerita vine cu sucurile noastre si artagoasa ni le aseaza in fata si pleaca fara sa ne mai adreseze vreun cuvant, sunt sigura ca nu o sa se lase asa usor, pot simtii asta, dar abia astept sa o vad incercand ceva, sunt eu insarcinata, dar nu paralizata.

372Amurg Violet - Pagina 15 Empty Re: Amurg Violet Sam Oct 26, 2013 12:40 am

Ioana

Ioana
Admin
Admin

-Te iubesc micuta mea.Am sopti bland si cu tot dragul. Mi-am desprins mainile din ale ei dupa ce ni sa adus comanda si mam mi-am lins buzele plin de pofta. De zici ca eu eram Lissa si aveam copil.
-Si pofta mareee..mor de foame, am zis chicotind si am luat o gura de suc incepand sa mananc din platorul mare acea pizza ce era delicioasa. Dar nu mai delicioasa de cum o facea Crystal. Amintind de ea, chiar trebuia sa mai vorbesc cu ea,nu o mai vazusem de ceva timp. 
Dupa ce am mancat cateva felii bune, am mai luat cateva guri de suc si o priveam pe Lissa ce manca se pare cu o pofta mai mare ca a mea. Da nu ma mir,cel mic din burta isi cerea drepturile si era asa minunata cand manca.
Am lasato sa continue si doar o priveam cum isi lingea buzele ca o pisica satisfacuta ca isi primise portia de laptic.

373Amurg Violet - Pagina 15 Empty Re: Amurg Violet Sam Oct 26, 2013 12:53 am

Nyko;x

Nyko;x
Admin
Admin

Pizza asta e divina! DIVINA va spun eu! Am inceput sa mananc exact ca un om care a stat infometat mai mult de o luna si nu mi-a pasat daca cineva se uita la mine ciudat. Hellooo femeie insarcinata aici, asa ca no coment! Dupa ce am termiant m-am sters usor cu servetelul la gura si mi-am pus mana pe abdomen zambind, nu stiu cum naiba dar ma simteam deja legat psihic de micutul sau micuta care creste in mine, desi nu sunt in multe saptamani de sarcina, sunt sigura ca totul o sa fie bine intr-un sfarsit. 
Il vad pe Tay cum se uita la mine si ii zambesc timid, vad ca portia lui este pe jumatate mancata si imi ridic sprancenele spre el. 
-Nu ai de cand sa mananci aia? Se raceste iubire si nu mai e buna rece. Imi dau timid o suvita de par dupa ureche si apoi o vad iar pe chelenrita cum il priveste cu pofta pe sotul meu, frate tipa asta chiar vrea sa plece fara par de aici si cu un machiaj nou nout? Pentru ca ma ofer cu cea mai are placere sa ii fac unul. 
-Tay eu ma duc pana la baie, nevoi de femeie insarcinata. 
Rosesc iar si ma ridic repede de la masa vuind catre baia destianta doamnelor, de cand sunt insarcinata jur ca ma duc la toaleta mai mult de trei ori pe zi.

374Amurg Violet - Pagina 15 Empty Re: Amurg Violet Sam Oct 26, 2013 1:00 am

Ioana

Ioana
Admin
Admin

Nu am apucat sa raspund ca nu mai mancam si lasam ei portia asta a mea ca fuge la baie. Da o inteleg e si logic ca femeie insarcinata. Am ramas la masa si am luat o gura de suc asteptando. Insa la masa mea se posteaza chelnerita si se aseaza pe blatu mereu cu coatele, arcuindu-si spatele si lasand la vedere bustul ei ce mi se parea scarbos. 
Imi lasa un numar de telefon sub barfurioara de pizza si ramane langa mine privindu-ma si zambind atragator. Am oftat si asteptam sa vina odata Lissa de la baie pt ca aveam o demnitate si nu doream sa lovesc o fata. 
-Ma poti suna? intreaba ea curioasa si zambind.
-Da..cand mori.. iam zis fara nici un zambet. 
-Esti nesimtit.. zice ea tafnoasa.
-Nu sunt nesimtit, sunt casatorit si am doi copii,imi ubesc sotia si tu esti aia nesimtita si curva ca te dai la oamenii ce vezi lar ca au verigheta pe deget. Dispari de la masa mea. Am zis urland la ea si toata sala intoarce privirea, uitandu-se urat la chelnerita. Era si logicv ca la ea sa se uite urat,nu eu eram curvarul,ea era curva.

375Amurg Violet - Pagina 15 Empty Re: Amurg Violet Joi Feb 25, 2016 1:39 am

Nyko;x

Nyko;x
Admin
Admin

Am privit plictisita peretii din baie si cand insfarsit mi-am terminat nevoile ies si ma uit in oglinda. Ochii imi stralucesc din nou, iar fata pare mai luminoasa. Poate ca pana la urma de tot ce aveam nevoie amandoi este sa petrecem ceva timp impreuna singuri, o iubesc pe Tara mai mult decat orice pe lume, dar simt ca am putina nevoie sa ma departez si sa petrec ceva timp singura cu sotul meu.
Cand ies din baie aud tipatul lui Tay si confuza privesc spre masa noastra, se pare ca pana la urma chelenerita asta usuratica nu s-a lasat pana nu s-a dat la barbatul meu.
Mare greseala curva, mare greseala. Cu pasi mici dar siguri ma indrept spre masa noastra si imi pun mana pe umarul ei, tresare si se intoarce spre mine.
-Iti recomand sa dispari acum de la masa si sa iti iei gandul de la sotul meu.  Daca nu s-ar putea sa te trezesti cu un permanent si doi ochi vineti.
Ii spun dulce si ii arat cu mana stanga drumul spre tejghea, acolo unde trebuia sa fie. Ma priveste urat si se ridica de la masa rosie de furie si de rusine, din moment ce toata lumea se uita la noi. Putin imi pasa insa, eu sunt sotia, asa ca eu nu m-am facut de ras cu nimic, si nici Tay.
Ma asez frumusel la masa si zambesc cu toti dintii.
-Siii ziceai ca imi dai mie restul de pizza care ti-a ramas?!

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 15 din 16]

Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum